Salva Artesero


En el programa d'aquesta setmana recordem la banda sonora original de la pel·lícula The sound of music (Sonrisas y lágrimas), amb música de Richard Rodgers i lletres d'Oscar Hammerstein II.


Aquesta pel·lícula de l'any 1965, dirigida per Robert Wise, compta amb les interpretacions de Julie Andrews, Christopher Plummer i Eleanor Parker, així com els inoblidables nens i nenes que donaven vida als germans de la família Von Trapp.


Cançons com My Favorite Things; Do-Re-Mi; So Long, Farewell; The Lonely Goatherd; Edelweiss o Sixteen Going on Seventeen ja formen part dels referents musicals de més d'una generació.




Aquesta banda sonora plena d'optimisme ajuda als personatges de la pel·lícula a il·luminar la societat fosca en la qual viuen. Tant de bo totes les societats fosques es poguessin il·luminar amb el so de la música. Des del VEUS, com a mínim, ho intentarem.


2 Responses
  1. Anònim Says:

    Inolvidable banda sonora para una película entrañable. Julie Andrews está magnífica y los niños maravillosos. Hemos escuchado el programa con una enorme sonrisa y una pequeña lágrima nostálgica de complicidad. ¡gracias!

    F.


  2. Como siempre, F., gracias a ti por seguirnos tan fielmente y por expresarnos tu entusiasmo.

    Un abrazo do re mi...