Aquesta setmana conversem amb l'Ïu Garcia, cuiner professional amb gairebé vint anys d'experiència. Ens explica algunes de les claus del seu ofici, gustos personals i alguna divertida anècdota. De la mà de l'Ïu ens endinsem a les cuines de diferents restaurants i hotels i potser descobrirem algun dels seus secrets.
A més, prepareu llapis i paper, perquè l'Ïu ens passa dues receptes amb el seu toc personal: les galtes de porc i el caldo de pollastre.
I ens recomana un parell d'obres per saber-ne una mica més: Ingredientes, de Loukie Werle i Jill Cox; i la col·lecció La cuina catalana, de Jaume Fàbrega.
I tot plegat ben amanit amb la música seleccionada especialment pel nostre convidat: Els Amics de les Arts i el més nou de Bruce Springsteen.
Parles
Escoltes
Menges
Veus!
Escoltes
Menges
Veus!
Muy interesante el programa con el cocinero Garcia.
Y por cierto, sensacional la otra semana el texto sobre Zatopek. ¡Me voy corriendo a buscar el libro!
Saludos,
F.
Muchas gracias, F.
Transmitiremos a Ïu Garcia tus felicitaciones. Y sí, el libro sobre Zátopek es increíble. Muy recomendable.
Un abrazo.