Salva Artesero

Foto: Pau Ibars

L'escriptora Sílvia Romero és la protagonista del VEUS d'aquesta setmana. Parlem a bastament de la seva novel·la Júlia M., (Premi Ramon Roca Boncompte, 2008), de la seva trajectòria literària i de la seva activitat de crítica de novetats editorials que veuen la llum gràcies a un premi literari al bloc "Caducitat immediata".


Júlia M. ens mostra la vida de les seves tres protagonistes: l'Elisa, una dona que travessa una època personalment i professionalment complicada; l'Antònia, la seva mare, que deixa escrites unes cartes on li desvetlla secrets del passat; i la Jujú -o Júlia M.-, una velleta dolça que ha sobreviscut als esdeveniments més terribles sense perdre l'alegria. Es tracta d'una novel·la que recorre diversos moments del segle XX, des de la guerra i la postguerra fins a l'actualitat.

Podeu escoltar aquesta conversa i descobrir alguns aspectes del llibre (que potser us faran venir ganes de llegir-lo) i de la tasca literària de la seva autora. Per saber-ne més visiteu la seva pàgina web, el seu bloc i busqueu a "Relats en Català" els textos signats amb el pseudònim de "Llibre".




A més, disfrutem de la Banda Sonora Original de la pel·lícula "The Visitor", obra de Jan A.P. Kaczmarek.
I a la Dieta Equilibrada la pel·lícula "Celda 211", dirigida per Daniel Monzón i interpretada per Luis Tosar, Alberto Ammann i Marta Etura, entre d'altres, basada en la novel·la homònima de Francisco Pérez Gandul. Actualment en cartellera.




Malamadre també diu:

Enganxa't al VEUS!